نخستین جلسه مشورتی موزه مفاخر و مشاهیر دانشگاه شیراز، بهمیزبانی مدیریت روابطعمومی دانشگاه برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، در جلسهای که با حضور جمعی از استادان پیشکسوت و باسابقه دانشگاه در دفتر مدیریت روابط عمومی دانشگاه برگزار شد؛ درخصوص شاخصها و معیارهای انتخاب مفاخر و مشاهیر دانشگاه و چگونگی و شرایط اجرای موزهی مفاخر و مشاهیر دانشگاه بحث و تبادلنظر شد.
دکتر حامد تقوایی، مدیر روابطعمومی دانشگاه شیراز در حاشیهی این نشت، با بیان اینکه این دانشگاه با پیشینهای تاریخی و قدمت قریب هشتادسال فعالیت، دارای مشاهیر و شخصیتهای علمی و تاریخی است که آثار و اختراعات ارزشمند بیشماری، در گوشه و کنار این کشور به یادگار گذاشتهاند، توضیح داد: طرح موزهی مفاخر و مشاهیر دانشگاه، زیرمجموعهی طرح جامع هویت سازمانی دانشگاه و باهدف پاسداشت مقام و منزلت شامخ استادان، مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه، ازسوی روابطعمومی دانشگاه طراحی شده است.
وی خبر داد: بهمنظور راهاندازی موزهی مفاخر و مشاهیر تصمیم داریم با تشکیل دو شورا برای اجرا و راهاندازی هرچه سریعتر این طرح اقدام کنیم.
مدیر روابطعمومی دانشگاه شیراز توضیح داد: تشکیل شورای اول باعنوان «هیئت انتخاب»، بهمنظور تعیین معیارها و شاخصهای انتخاب مفاخر و مشاهیر و شورای دیگر با عنوان «شورای فنی»، متشکل از برخی استادان دانشکده هنر و معماری و هنرمندان برجسته، برای بررسی و اجرای شرایط پیادهسازی موزهی یادشده، ازجمله شیوهی ساخت سردیس مجازی و حقیقی، عکاسیهای اختصاصی پرتره و 360 درجه، سهبعدیسازی تصاویر و... در نظر گرفته شده است.
وی در پایان اظهار کرد: دانشگاه شیراز بخش مهمی از تاریخ شهر شیراز و همینطور کشور عزیز ایران را دربردارد و در جایگاه قطب علمی جنوب کشور و یکی از نهادهای فعال و تأثیرگذار در ایران، گنجینهای تاریخی بهشمار میرود؛ بنابراین برنامهریزی برای راهاندازی موزه و ضبط آثار و اسناد آن، امری ضروری و اولویتدار است.
گفتنی است، دکتر محسن تقوی (استاد کشاورزی)، دکتر محمدمهدی علیشاهی (استاد مکانیک)، دکتر محمدرضا سپهری (عضو هیئتعلمی ریاضی)، دکتر مهدی ارجمند و دکتر محمدصادق میرزاابوالقاسمی (اعضای هیئتعلمی بخش هنر) و محسن گلآرایش (معاون روابطعمومی دانشگاه) از اعضای حاضر در این جلسه بودند.